Retraite

Retraite

Onze locatie, midden in de natuur is een uitgelezen plek om echt aan jezelf toe te komen en je balans te (her)vinden.

Wij ondersteunen je graag met begeleiding, waarbij jij zelf bepaalt welke mate van intensiteit in begeleiding jij wenst. De locatie en omliggende natuur bieden tal van mogelijkheden voor een verblijf in een rustige ambiance. We kunnen ook met een wat meer actieve vorm van coaching  (bijvoorbeeld wandelen, tuinieren of sporten) aan de slag te gaan met jouw levensvragen. Wij houden van een no nonsens benadering dus verwacht geen zweverige sessies, wel houden wij van een goed gesprek.

Omdat wij ook vakantie gasten ontvangen zijn het voor- en naseizoen de beste perioden voor een retraite. Dan is er alle rust en tijd.

 

Hoe werkt het?

Jij bepaalt zelf de keuze van de accommodatie (B&B-kamer, Gîte of camping) en de intensiteit van de gesprekken. Zo is er voor elk budget een mogelijkheid. En je kunt ook met meerdere personen tegelijk bij ons verblijven en gebruik maken van onze faciliteiten. Op de website is de prijs per accommodatie terug te vinden. Voor de coaching vragen we 75€ per sessie.

We bieden aan om geheel vrijblijvend voorafgaand een online of telefonische afstemming te hebben over jouw wensen en verwachtingen. Bel of mail ons gerust!