Contact

Contact

Stuur ons direct een berichtje! Wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen!Bourgondische groetjes,

contact gegeven:

 

Adres:

  • 24 Ravière,
  • 58310 Bouhy,
  • Frankrijk

Even voorstellen

 

Wij zijn Gerrianne Rozema en Jos Verpaalen.

In 2021 hebben wij besloten het roer om te gooien en zijn wij op zoek gegaan naar een mooie locatie in Frankrijk. Deze hebben we gevonden in Ravière (gemeente Bouhy), midden in de prachtige natuur van de Bourgogne.

Gerrianne (1967) is ruim 30 jaar werkzaam geweest binnen de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling. Eerst in de uitvoering en later in managementfuncties en projecten.

Jos ( 1955) heeft een achtergrond als leidinggevende bij de Politie en heeft verschillende internationale projecten uitgevoerd o.a. voor het Internationale Rode Kruis en de VN en heeft zijn carrière afgerond als leidinggevende bij de Nationale Ombudsman.

We hebben beiden een opleiding gevolgd tot coach en hebben ruime ervaring opgedaan in begeleiding en coaching. Gerrianne is gespecialiseerd in begeleiding  van rouw en verlies.

Wij willen graag onze liefde voor de rust en natuur van de Bourgogne delen met anderen, of dit nu binnen een vakantie of een retraite is. Wij hopen dat u net als wij kunt genieten van deze plek en de omgeving.